Lunatots Cloth Diaper Update

1. Harga breastpump Spectra 3 sudahpun meningkat kepada RM388 mulai 15 April 2009.

2. Semua promotion Cloth Diaper di Lunatots.com sudah tidak available KECUALI Promo Package of Five yang akan berakhir pada 20 April 2009.

3. Snap Button Lunatots CD akan berada di pasaran pada pertengahan May. Pre order masih belum dibuka kepada public.

4. Dah nak habis promotion, baru saya berkesempatan bercerita mengenai Lunatots Cloth Diaper. Apakah?
Eh ini bukan pengumuman..tapi kenapa saya masih bubuh dalam bentuk point? hihihi

Ini close up Cloth Diaper Velcro yang ada laundry tab untuk penggunaan semasa membasuh CD.
Jujurnya, selepas menggunakan Velcro CD, saya selalu mengeluh manja bila kena pakaikan Iki Snap Button CD ..hihi
Saya vote Velcro CD jika anak anda susah dipakaikan CD macam Iki!

dsc_3869

Himpunan 10 warna daripada collection Lunatots
InsyaAllah bagi keluaran May 2009, warna Putih akan available!
Shanteks utk ibu yang nak pakaikan anaknya gaun putih tanpa seluar kecik (pakai Lunatots CD je..)
*Color code ini boleh digunakan untuk sebarang pesanan CD kerana ianya lebih tepat berbanding color code yang dahulu

colorcode

Gambar2 ihsan encik suami
Gigih dia ambil gambar CD2 lepas dia juga tolong susunkan
Kepada kawan kawan yang pernah datang rumah saya
Anda tahu betapa tak serupa rumahnya semaknya kan kan..

dsc_3870
dsc_3872
dsc_3873

Gambar Lunatots CD berposing di Sara Kids

p4010669

Anak teruna saya yang seksi jarang pakai baju dan seluar
Siang malam ber CD sahaja..ehehe

dsc_3877
imgp1807
:wink:

Selak selak majalah Pa & Ma edisi May 2009 untuk menjenguk Lunatots CD 
*warna hijau ni nampak canteks selepas di edit dek Karangkraf’s team…ehehe

imgp2104-small

Dan pemilik Lunatots di Pa & Ma(alolo saya la kalians) May 2009 juga!
Oh oh saya nampak ramai yang mode tak lalu lantas meletakkan tangan di dahi
Hihihi kalian, memang la besar doposen je gambar saya kan
Perkembangan yang bagus daripada dulu tauu
Dulu tu hanya sebesar semut merah…hihihi

imgp2103-640x480

Nota Luna : Saya tahan nafas masa sesi shooting tu ingatkan masuk gambar badan…cis cis…