Jalan Kenanga – KL

GPS adalah perkara penting seperti kemudahan lain (selain kalkulator dan laptop)
Jika saya nak ke mana mana samada sendiri atau sekeluarga
Dan kepada mereka yang sudi datang ke rumah saya merangkap showroom Lunatots
Agak susah buat pertama kali jika anda mahu mencari sendiri (perlu calling saya)
Tapi kalau anda anda GPS, cuma cari Jalan Wangsa 1/3
Klik Go! Anda akan sampai ke depan rumah saya
(Suraya-Bukan spokeperson mana mana syarikat pengeluar GPS…hihi)
IMGP2390

Saya nak bercerita yang saya ke Jalan Kenanga KL sorang2 di tengahari hari berkerja
Gigih kan?
Saya nak cari beberapa benda
Rumah saya dalam proses perubahan letak duduk perabot nan sejemput
Sepanjang2 deretan kedai di Jalan Kenanga ialah kedai pemborong baju dan kasut
Daripada yang muslimah, kepada yang sheksi…semua ada
Mannequin, rak sangkut2 baju, semua ada

IMGP2391

Saya tak masuk mana mana kedai baju kerana bimbang terbeli…hihi
Naluri kewanitaan saya ni kadang2 tak boleh disekat2 :P

IMGP2392

IMGP2391

Oh gambar di bawah ni nampak kereta je ye?
Saya nak tunjukkan yang penuh dengan kereta di kiri kanan jalan
Kalau anda nak datang, lebih baik datang berteman
Suami Teman anda jagakan kereta, anda pergi shopping beli barang
Sebab kalau sorang, susah nak parking kereta

IMGP2393

Itu sahaja laporan dari NWOM (Not Work at Office Mother)
Saya masih kelam kabut buat filing dan akaun bagai
Maklumlah 7 bulan punya cerita (Jan 2009 sampai Julai 2009)
Orang bertangguh selalu penat,pening etc etc etc

Bye kalian..

Related Posts with Thumbnails

4 Responses to “Jalan Kenanga – KL”

  • farah says:

    wah…byk lak entri kali ni ye.
    kaksu..ape mende yg kat dashboard kete tuh?

    Em…dashboard kereta? Phone holder kan Farah..

  • haza says:

    jalan kenanga tu kat mana sue?

    Di Jalan Pudu tak silap Sue Haza..

  • farah says:

    oo yeke…
    tak penah nampak mende canggih manggih gitu…..hehe.

    Hisy,tak canggih tu Farah..ianya RM10 je (ke RM8) digunakan utk meletakkan phone/GPS semasa berjalan jalan sesat mencari arah :)

  • lombong emas says:

    Sya mmg plan nk tgk2 kt jln kenanga 2..dgr cita syurga borong..bleh try bli borong lak..

    Lombong Emas boleh jalan jalan disana melihat lihat.

Leave a Reply

Disclaimer
    The entire contents of this blog are based upon the opinions of author unless stated otherwise noted. The information in this blog is not intended to replace a one-on-one consultation with lactation consultant. It is a sharing information and knowledge from the research of author. This blog outlines sources, ideas and suggestions on breastfeeding your baby. The author and family disclaim any liability arising directly or indirectly from the use of the information contained in this blog.

    Do drop by at any Lunatots Outlet ( Your Parenting Partner) to buy breastfeeding, cloth diaper and babywearing item. Our official website is http://www.lunatots.com

    Kindly do not SMS me to ask about breastfeeding problem as I may not be able to reply it.

    Feel free to communicate through my email info'at'lunatots.com for seminar arrangement

    Whatsapp 0129449515
    LIKE my Facebook pages:
    Suraya Ali
    Lunatots Cloth Diaper
    The Milk Story
facebook.com/suelunatots
Suraya Lunatots

Create Your Badge
Leave me a msg for friend request approval purpose
Networked Blog

Announcement
OFFICE : 0392265152 LUNATOTS HQ 32G JALAN DANAU LUMAYAN 1, BANDAR SRI PERMAISURI, 56000 CHERAS KUALA LUMPUR HOTLINE LUNATOTS : 0102414050 /0125502515
Luna’s Counter
Friends Online

View My Stats
Nuffnang ADV
Luna’s Shop
http://www.lunatots.com/shop
Readers
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: